Vi växlar upp. Nu finns vi även i Stockholm.

Ett år har gått sedan vi startade vår resa med att digitalisera juristbranschen. Lagom till ettårsdagen tar Qnister nu nästa steg – och slår upp portarna för ett Stockholmskontor. Detta i samband med rekryteringen av dataskyddspecialisten Anna Pia Beckerman.

Under hösten 2017 lanserade vi på Qnister AB molntjänsten Qnister GDPR som hjälpt företag att hantera omställningen i och med GDPR. Sedan dess har tjänster som e-learning och dataskyddsombud vuxit fram. Nu växlar vi upp ytterligare och öppnar kontor i Stockholm

– Det har varit en galen tillväxtresa och det är fantastiskt kul att kunna ta detta steg och känna att vi nu behöver finnas heltid på plats i Stockholm, säger Camilla Danielsson, VD för Qnister.

Först ut till Stockholmskontoret är Anna Pia Beckerman, dataskyddsspecialist, som senast kommer från data- och analysföretaget Bisnode.

– Jag hoppas på att bidra med kompetens och erfarenheter från tidigare dataskyddsarbete i bolag där data varit kärnverksamhet. Att använda dessa erfarenheter i ett nystartat bolag som Qnister känns både utmanande och otroligt spännande, säger Anna Pia Beckerman.

Hos Qnister går Anna Pia in för att stötta företag och organisationer som dataskyddsombud. Ett arbete som innebär analys- och strategiarbete i dataskyddsfrågor, samt stöttning för de personuppgiftsansvariga i deras löpande arbete med dataskydd.

– För många bolag skapar dataskyddsförordningen nya affärsmöjligheter och kvalitetssäkring, och inte bara tråkigt extrajobb. Det är den känslan jag önskar förmedla även till Qnisters kunder, säger Anna Pia.

Qnisters nya kontor hittar du på Västra Järnvägsgatan 3 i Stockholm. Varmt välkommen!

På bild: Anna Pia Beckerman


För mer information, kontakta:
Camilla Danielsson
VD, Qnister

0733–40 90 90

camilla.danielsson@qnister.com